Най-дългата плаващa сватбенa пътека в света

  • Най-дългата плаващa сватбенa пътека в света
    Най-дългата плаващa сватбенa пътека в света

Младите двойки все по-често търсят екзотични и далечни места, на които да сключат брак и да се обрекат във вярност. Без съмнение една от най-привлекателните дестинации за тази цел е остров Бали. Е, любителите на този тип романтика имат още един повод да пътуват до там.

В един от хотелите на Бали - "Черити сезона", в залива Джимбаран, е създадена най-дългата плаваща сватбена пътека, която можете да изминете, преди да стигнете до олтара и да си обещаете вечна любов с вашата половинка. Докато извървявате тези 57 метра, ще имате достатъчно време да се полюбувате на екзотичната природа... и да обмислите решението си. 

Влюбените двойни могат да изберат церемонията им да бъде по залез и да гледат как слънцето потъва зад хоризонта, намирайки се на 35 метра над морето. Те пресичат висящ мост, между две реки, за да изрекат обетите си върху елипсовидно лотосово езеро. Олтарът е високо над дърветата и е с 360-градусова гледка към долината. 

Най-дългата плаващa сватбенa пътека в светаСнимка: Four Seasons

Освен това един от басейните в комплекса може да се превръща в плаваща пътека, която се разстила точно зад златния плаж в залива Джимбаран. 

Най-дългата плаващa сватбенa пътека в светаСнимка: Four Seasons

Ако искате сватбата ви да има още по-екзотичен привкус, тя може да бъде съпроводена от традиционни танцови представления и благословии. Всичко това се развива на фона на 14 хектара тропически градини, чак до самия океан. Най-хубава част е, че след церемонията ще можете да прекарате и своя меден месец в Бали!

Най-дългата плаващa сватбенa пътека в светаСнимка: Four Seasons