Най-изгодните екскурзии и почивки тази есен

  • Най-изгодните екскурзии и почивки тази есен
    Най-изгодните екскурзии и почивки тази есен

Колкото повече наближава есента, толкова повече си заслужава да помислите по въпроса как да удължите лятото с месец-два. Най-лесният начин: като отидете на по-топло. 

Птиците неслучайно отлитат на юг.

През септември и октомври цените на много дестинации значително падат, тълпите още по-значително намаляват. Времето е преобладаващо топло, а на места можете спокойно да плажувате дори в края на октомври.

Вижте кои са най-изгодните оферти за ексурзии и почивки през септември и октомври, подбрани от портала за туристически оферти NasamNatam:

Почивка в Бая Домиция

37479

Осигурете си къпане във водите на Тиренско море в месеците, когато в България хората вече носят шуби. Бая Домиция се намира на красиво крайбрежие с куп забележителности наоколо – остров Капри, Неапол, Помпей, Везувий, и разбира се, невероятно вкусната неаполитанска кухня.

От 818 лв. за 7 нощувки със самолет и включени летищни такси.

Вижте най-изгодната оферта за почивка в Бая Домиция.

*

Остров Санторини

10112

Един от най-живописните гръцки острови, любимо място на туристи от цял свят. Черните и червените вулканични плажове, калдерата – съвременна следа от избухването преди хиляди години на вулкан, идиличните бяло-сини къщички, цветята по прозорците, прясната морска храна, чаша рецина по залез... Кой твърди, че съвършенството е непостижимо?

От 1198 лв. На човек за 7 нощувки със самолет и ферибот

Вижте най-изгодната оферта за пътуване до Санторини.

Отрийте и нашия пътеводител за забележителности в Санторини.

*

Албания – земята на орлите

25433

Албания е една от най-малко познатите ни балкански държави. Посетете някои от най-интересните места в страната със спирка в Охрид по пътя.

239 лв. на човек за 3 нощувки с автобус.

Вижте най-изгодната оферта за екскурзия до Албания.

Разгледайте топ 10 забележителности в Албания.

*

Почивка в Пулия и Базиликата в Италия

37481

Знаете ли, че е възможно да почивате в Италия на цени, по-ниски от Гърция, като получавате съвършени пясъчни плажове, отлично обслужване и разбира се, италианска храна. Пулия и Базиликата се намират до „тока“ на Ботуша и освен с пясъчните си плажове, са известни с многото зеленина и едни от най-добрие италиански вина.

От 660 лв. на човек за една седмица със закуски и вечери, с включен полет и летищни такси.

Вижте най-изгодната оферта за почивка в Пулия и Базиликата.

*

Израел

37482

Обиколката на Израел отнема минимум седмица, но тази екскурзия е събрала най-интересното от държавата в 5 дни за онези, които не могат да си позволят дълги отпуски. Вижте десетки забележителности в няколко израелски града (Йерусалим, Витлеем, Тел Авив, Хайфа, Назарет и др.) и се възползвайте от възможността да се изкъпете в най-соленото море в света – Мъртво море.

От 1198 лв. на човек за 5 дни със самолет.

Вижте най-изгодната оферта за екскурзия до Израел.

*

Мароко – имперски тур

28108

Екзотичното Мароко ви очаква с градовете си с впечатляващо имперско минало – Рабат, Маракеш, Казабланка, Мекнес, Фес... Пазари, цветове, аромати, пустини и какво ли още не. Потопете се в невероятната мароканска атмосфера за седмица, за да поставите достоен край на лятото.

От 1311 лв. на човек за 7 нощувки със самолет

Вижте най-изгодната оферта за екскурзия до Мароко.

*

Коста де Росас – почивка в Испания и Франция

37483

Коста де Росас съчетава плажове за безгрижно събиране на тен и възможност за посетите интересни дестинации в Испания, Франция и Андора. Оттук можете да отидете на сафари във Франция (точно така, сафари във Франция), да посетите малкото княжество Андора или да се потопите в мистични свят на Салвадор Дали и да посетите някои от неговите творения.

От 998 лв. На човек за 7 нощувки със самолет и включени летищни такси.

Вижте най-изгодната оферта за почивка в Коста де Росас.