Най-малкият замък в Англия търси новите си собственици

  • Най-малкият замък в Англия търси новите си собственици
    Най-малкият замък в Англия търси новите си собственици

Мечтали ли сте си за собствен замък – не много голям, но уютен и с витаеща около него спокойна атмосфера?

Е, ако имате възможността да си го позволите, имате късмет. Най-малкият замък в Англия, който е обграден от зеленина, търси своите нови собственици. Ако искате да се почувствате като в приказките, едва ли можете да намерите по-подходящо място от Къщичката на Моли. Замъкът изглежда така, сякаш всеки момент иззад ъгъла в градината ще се покажат герои от някоя приказка. 

Малкият замък се намира в графство Уорикшър и е построен през 1830 г., по проект на известния британски архитект Едуард Блор. Обявената цена за целия имот е 550,000 британски лири, като в нея са включени прекрасните градини и втора, по-малка сграда, в която има двоен гараж, офис и едностаен апартамент.

Идеята ще ви плени съвсем, щом разберете, че до замъка се стига по дълга приказна алея. Около нея са красиво оформени зелени площи, декоративно езерце, овощна градина, лехи със зеленчуци, плодове и билки. Има и малка постройка, която може да е дом на потенциални домашни любимци на новите собственици. Така може да сте сигурни, че мястото предразполага към природосъобразен начин на живот. Идилия, нали?