Няколко идеи за Хелоуин костюми

  • Няколко идеи за Хелоуин костюми
    Няколко идеи за Хелоуин костюми

С наближаването на Хелоуин започва търсенето на идеалния костюм или маскировка. Независимо дали присъствате на парти или просто искате да се потопите в призрачния дух на празника, ето няколко креативни и забавни идеи за костюми:

зомби известна личност

За тези, които обичат класически герои с обрат, помислете дали да не станете зомби знаменитост. Изберете известна личност или герой, след което добавете зомби грим за уникален обрат. Представете си изненадата, когато хората видят зомби Айнщайн или зомби Мерилин Монро да влизат на партито. Този костюм позволява креативност както при избора на персонаж, така и при трансформацията на зомби.

елевън stranger things

Ентусиастите по поп културата може да пробват да се облекат като герой от хитово стрийминг шоу. С изобилието от популярни сериали, опциите са много! Можете да облечете вдъхновен от 80-те години тоалет и дива прическа, за да бъдете Елевън от „Stranger Things“, или да се въобразите в ловец на глави с мандалорски костюм. Тези костюми със сигурност ще бъдат разпознати и оценени от другите фенове на по-известните стрийминг сериали.

социална пеперуда

За интересен костюм, базиран на игра на думи, опитайте да станете социална пеперуда. Започнете с костюм на пеперуда като основа, след това се украсете с лога на социални медии, цитати от туитове или миниатюрни смартфони. Този костюм е не само визуално интересен, но също така служи като чудесно начало на разговор на Хелоуин партито.

грешка 404

Хората, които познават технологиите, може да оценят костюм с грешка 404 (error 404). Тази проста, но ефективна идея включва да носите изцяло бяло и да напишете "Грешка 404: Костюмът не е намерен" на тениската ви. Това е костюм, който лесно се приготвя и гарантирано ще предизвика смях у колегите в ИТ сектора.

авокадо тост

Любителите на храната могат да задоволят желанието си за костюми, като се облекат като тост с авокадо. Носете тоалет в цвят на тост с голям зелен овал на корема, за да изобразите авокадото. Добавете кафяв кръг за ямата и може би носете със себе си фалшив нож и няколко червени платнени ленти за домати. Този костюм перфектно улавя популярна хранителна тенденция по забавен начин, удобен за носене.

горски дух

За тези, които предпочитат по-страшен вариант, помислете дали да не станете горски дух. Използвайте боя за лице в земни тонове и семпли дрехи, украсени с листа, клонки и може би малко стратегически разположен мъх. Този костюм позволява набор от интерпретации, от добър природен дух до по-зловещо същество, в зависимост от вашия избор на грим и аксесоари.

Не забравяйте, че ключът към страхотния костюм за Хелоуин е увереността и креативността. Не се страхувайте да приложите собствено внимание към тези идеи или да комбинирате елементи от различни концепции. Най-важното е да изберете костюм, който ви кара да се чувствате удобно и развълнувани по време на Хелоуин!