Организират безплатни обиколки в Русе

  • Организират безплатни обиколки в Русе
    Организират безплатни обиколки в Русе

За втора поредна година Ruse SummerFree Tour посреща своите гости.

Ruse Summer Free Tour е инициатива, която предлага безплатни туристически обиколки на централните части на Русе за всички желаещи да се потопят в атмосферата на града и региона. Туровете се провеждат на английски език, всяка събота от 18:00 часа, включително и на официални празници, с начална точка емблематичната Статуя на Свободата. Продължителността им е около час и половина и се водят от опитни професионалисти от туристическия бранш.

Зад тази инициатива стои неправителствената организация „Културтур Русе”, в която участват група приятели и преди всичко ентусиасти. Тяхната цел е Русе да бъде рекламиран като желана и привлекателна туристическа дестинация както за български, така и за чуждестранни туристи. Наред с това, турът ще подпомага и развиването на многокултурната атмосфера в града.

Безплатните туристически обиколки на града могат да окажат положително влияние и върху популяризирането на регионални забележителности, събития и туристически маршрути.

За повече информация, посетете Фейсбук страницата на RuseSummerFreeTour и следете новостите около събитието в уебсайта им