Островите Муша Кей - най-луксозният частен рай в света

  • Островите Муша Кей - най-луксозният частен рай в света
    Островите Муша Кей - най-луксозният частен рай в света

Знаете ли къде се намират островите Муша Кей?

Вероятно част от мечтата на повечето хора са приказните острови в Карибско море. Но има и друго място, където също често ни отвеждат мечтите за райски острови. Муша Кей e малък архипелаг от 4 частни острова на Бахамите, които се спрягат като най-луксозния частен рай в света и са притежание на илюзиониста Дейвид Копърфийлд.

Курортът представлява ивица от частни острови, намиращи се на 136 км югоизточно от столицата на Бахамите – Насау. Там ви очакват бели пясъчни плажове, спокойна тюркоазена вода и красиви тропически градини, изпълнени с най-добрите бахамски цветя, дървета и диви животни. Това е един от най-луксозните, но същевременно и диви ваканционни имоти на планетата.

Интересното е, че островите могат да се резервират само от един човек, независимо колко гости ще си доведе той, но стига да не са повече от 24. Цената на нощувка в този рай започва от 37 500 долара на нощ с минимална резервация за 4 нощувки.

Островите Муша Кей - най-луксозният частен рай в света

Муша Кей предлага висока степен на неприкосновеност на личния живот в красивия лукс. Той е вторият по големина от Копърфийлдовите острови. На него се намират повечето от местата за настаняване, заведенията за хранене и частните плажове.

Гостите на Муша Кей могат да избират между 5 чудесни къщи на плажа, всяка от които със собствен частен плаж. От всички къщи на плажа се разкрива 360-градусова панорама на пълната красота на Муша Кей. Те разполагат със сауна, всекидневна, открита камина, красиви веранди с шезлонги или с приятна сянка и частен плаж.

Островите Муша Кей - най-луксозният частен рай в света

Но интересното е, че една от къщите е решена за хора, които свързват идеалната почивка със сламен покрив и пълна изолация от цивилизацията. Там дори банята е външна, за по-голяма автентичност, а плажът е буквално на няколко крачки.

На острова има 30 служители – висококвалифициран майстор готвач, който е там, за да се съобразява с всички предпочитания за хранене на гостите, а курортът няма официална кухня. Посетителите му обаче могат да се насладят на игрална зала и караоке театър.

Островите Муша Кей - най-луксозният частен рай в света

Сред предлаганите активности са: разходка с лодка, ветроходство, каране на сърф, джетове и гмуркане. Има и тенис корт, много пътеки за джогинг и разходка, както и чудесна фитнес зала. Кокосовият плаж пък е място, където се помещава най-съвременното огромно кино на открито. Там можете да се отпуснете с любими филми в удобни шезлонги и неограничени количества пуканки и бонбони.