Подаръкът, който винаги е на място

  • Подаръкът, който винаги е на място
    Подаръкът, който винаги е на място

Всеки от нас поне веднъж се е питал какъв подарък да вземе да определен повод или човек. Наближават празници и поводи, за които със сигурност ще имате нужда от подходящо решение.

Може би мислите, че да се подарява вино е малко демоде или само за “по-възрастни” хора? Можем да ви уверим, че през последните няколко хилядолетия, виното не е загубило ни най-малко от привлекателността, изискаността и стила си, в ролята на подарък.

Изборът на правилното вино за подарък е чудесен начин да покажете отношение и какво означава за вас получателят. Просто отделете малко време.

Eто и няколко доказателства, че има вина за всеки човек и случай.

Има, дори вина, които традиционно се асоциират със специални поводи. На всеки празник сте добре дошли с бутилка пенливо вино. Определена реколта може да придаде особена важност на подаръка ви. Изберете година, която да отбелязва период или събитие в живота на получателя, което заслужава да бъде помнено и ще превърнете бутилката в ценно притежание.

Подаръкът, който винаги е на място

Виното е идеалният подарък за вечеря. Можете да изберете вино, което допълва храната и показва вашата съпричастност към събитието. Ако не сте сигурни за най-доброто вино, което да отговаря на вечерята, просто се консултирайте с Seewines – това е място, където можете да откриете над 750 видове вина от цял свят. Наскоро те отвориха врати в София на бул. „България“ №106, а допълнително предлагат богат асортимент в сайта си Seewines и консултация дори по телефона.

Всяка година някой научен институт по света открива нови положителни страни на виното. Естествено, тези ползи идват, само ако пиете умерено, но все пак е добре да е полезно нещо толкова вкусно и повдигащо духа!

Виното, наистина, е универсален подарък, подходящ за широк кръг хора и поводи. Независимо дали празнувате Коледа, рожден ден или гостувате на добър приятел, със сигурност ще има бутилка вино, което отговаря на вашите нужди.

За големите празници, като Коледа и Нова година, когато се натрупват повече и все близки хора, на които да избирате подарък, отделете малко време за подготовка. Направете списък с три колони - получател, какво вино и каква храна предпочита, и какви идеи ви хрумват. Ще се учудите как нещо толкова просто, може така да облекчи напрегнатите дни преди празниците. Отбелязвайте във втората колона всичко, което се сетите за получателя, не само вино и храна. Отбележете любимо място за почивка и екскурзия или мечтано такова. Като натрупате няколко такива бележки, ще получите мини-предпразничен-профил на адресата на подаръка. Можете да пишете или позвъните и да го разкажете на сомелиерите от Seewines, а те ще ви предложат вино или вина, които ще направят подаръка ви ценен и желан. Прегледайте и предложенията на специалистите от Seewines. Много вероятно е да откриете готово и проверено решение.

Подаръкът, който винаги е на място

Ако все пак решите, че искате да оставите избора на вашия колега, приятел или партньор, разнообразието от качествени вина, което предлага Seewines, със сигурност, ще направи пазаруването му лесно като му подарите карта за покупки. Не се налага да избирате между електронна и реална карта, Seewines ви предлагат и двете.

Те дават възможност за един уникален и различен подарък за винени почитатели - членство в Seewines Club (3-6-12). Ако адресатът на вашия подарък е открил или започва да открива прелестта и комплексността на виното, можете да направите подарък с голям и продължителен ефект. Освен това ще бъде много специален, защото всеки месец ще напомня за вас. Специалисти от Seewines правят интересни, редки и любопитни селекции за всеки месец от годината!