Сериалът "Приятели" идва с реюнион през май 2021

  • Сериалът "Приятели" идва с реюнион през май 2021
    Сериалът "Приятели" идва с реюнион през май 2021

След месеци или по-точно години слухове и очаквания, събирането на приятелите на нашите мечти ще стане реалност. 

Актьорският състав трябваше да се събере за специална услуга за стрийминг на HBO, HBO Max, за да почете 25-годишнината на емблематичния ситком. 

Имаше обаче някои неравности по пътя към производството, тъй като светът на забавленията беше на пауза поради пандемията от коронавируса. Но докато чакаме какви ще бъдат перфектните задкулисни снимки в инстаграм на Дженифър Анистън от снимачната площадка, излагаме всичко, което знаем за проекта до момента.

Сериалът "Приятели" идва на 27 МАЙ.

Официално е! Събирането на приятелите, наречено "The One Where They Get Back Together“, започва стрийминг на HBO Max в четвъртък, 27 май.

Официалният трейлър показва, че актьорският състав се събира отново в оригиналното студио Friends, тества знанията си за любопитни факти за шоуто, преразглежда ключови моменти, препрочита редовете им и се присъединява към Джеймс Кордън за съвместно интервю пред седящата публика.

В по-откровените моменти от интервюто виждаме колко близки са истинските приятелства на звездите в действителност. „Толкова много ви обичам“, казва един от актьорите насред групова прегръдка.