Свети Валентин: 11 изгодни оферти за романтично пътуване

  • Свети Валентин: 11 изгодни оферти за романтично пътуване
    Свети Валентин: 11 изгодни оферти за романтично пътуване

Независимо дали празнувате Свети Валентин или просто си търсите повод за бягство за двама – защо да не (си) подарите пътуване в Европа!

Само самолетни билети и хотел – без шумни групи, без дълго обикаляне по забележителности, които не са ви интересни. Изберете маршрутите си сами, а следващите оферти са най-изгодните предложения, които можете да откриете.

Защото "Искам да пътувам с теб" е най-романтичното обяснение в любов...

Свети Валентин в Атина

39162

Ако още не сте се качвали на Акропола, не сте пили кафе в стария квартал Плака и не сте се скитали сред сергийките на малкия квартал Монастираки, средата на февруари е перфектното време да го направите. С любимия човек.

Със самолет, 3 нощувки, 590 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин във Виена

6935

Музеи, галерии, греяно вино, уютни кафенета или величествени дворци – Виена има по нещо за всеки, а кралската й атмосфера е перфектен фон за снимки от незабравим Свети Валентин.

Със самолет, 650 лв. 3 нощувки. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Копенхаген

22168

Модерен град, запазил очарованието на миналото си. Има замъци, паркове, а в увеселителния парк Тиволи можете да вдигнете адреналина си.

Със самолет, 3 нощувки, 460 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Неапол

12167

Изкачете се на вулкана Везувий, разгледайте останките от древния град Помпей или просто се насладете на прекрасните италиански вина и кулинарни изкушения. Не е за подценяване и че Неапол има свойството да е по-топъл от България през зимата.

Със самолет, 3 нощувки, 319 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Рим

11083

Рим няма равен, никой град не може да се мери с неговите художествени, исторически и архитектурни богатства, никой град не ви дава възможността да се запознаете с толкова много забележителности както италианската столица. Ла долче вита за двама!

Със самолет, 3 нощувки, 599 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Париж

4737

Какво по-хубаво от празника на влюбените в града на любовта и романтиката. Казват, че в Париж трябва да дойдеш само веднъж... за да се влюбиш.

Със самолет, 3 нощувки, 540 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин във Флоренция

4978

Италианската столица на творчеството и изкуствата – какво по-добро място да отпразнувате любовта си от гледка към цветните покриви на Флоренция!

Със самолет, 3 нощувки, 440 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин във Валенсия

25363

Валенсия, кралство на портокалите и на ренесансовите и барокови сгради, което след залез слънце кипи от живот в нощните клубове и тапас барове.

Със самолет, 3 нощувки, 520 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Болоня и Венеция

3181

Ако и вие като писателят Хърман Мелвил предпочитате да сте въвВенеция в дъждовен ден, отколкото във всеки друг град в слънчев ден, Свети Валентин е подходящ ден. Дори и да не е дъждовен.

Със самолет, 3 нощувки, 450 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Мадрид

1241

Подарете си три дни в града, който ще ви очарова и през деня, и през нощта с културата, изкуството, парковете и оживените си барове.

Със самолет, 3 нощувки, 590 лв. Виж подробна оферта.

Свети Валентин в Барселона

4725

Вторият по големина град в Испания и първият избор на туристите – Барселона няма да ви разочарова.

Със самолет, 3 нощувки, 640 лв. Виж подробна оферта.