Топ дестинациите за 2019 г. (част 1)

  • Топ дестинациите за 2019 г. (част 1)
    Топ дестинациите за 2019 г. (част 1)

Сигурни сме, че вече сте започнали с активните пътувания.

Затова решихме да ви представим кои ще са едни от най-желаните дестинации за 2019 г. Вижте кои са те:

1. Исландия

Това е страната, в която ви очакват Северното сияние, среднощно слънце, огромни водопади и прекрасни възвишения. Сигурни сме, че това е достатъчна причина, за да планирате пътуване до този приказен остров. Със сигурност няма да съжалявате!

2. Швейцария

Само ви предупреждаваме, че не бива да сте на диета, когато посещавате Швейцария. Освен ако не сте на шоколадова диета! Това е меката на шоколада и най-вече препоръчваме посещение на шоколадовата фабрика в Броке. 

3. Русия

Ако искате да бъдете удивени и изненадани, отидете на едно малко по-различно и оригинално място – Русия ви зове. Там със сигурност ще имате невероятни изживявания. Популярни дестинации там са: Москва, Санкт Петербург, езерото Байкал и Казан.

4. САЩ

Ако ви е писнало да гледате кадри от тази страна само по телевизията, то значи вече е време да я посетите сами. Там има огромно разнообразни от атракции, които да посетите. Препоръчваме ви да посетите Ню Йорк, Националния парк Гранд Каньон, Лос Анджелис и Лас Вегас.

5. Аржентина

В тази красива и екзотично страна можете да се насладите на удоволствието да научите танго в родината му. Популярни дестинации там са: Буенос Айрес, Торес дел Пайне, Националният парк Ушуая и ледникът Перито Морено.