Топ дестинациите за 2019 г. (част 2)

  • Топ дестинациите за 2019 г. (част 2)
    Топ дестинациите за 2019 г. (част 2)

Пролетта дойде и сезонът на далечните пътувания започна.

Затова решихме да ви представим кои ще са едни от най-желаните дестинации за 2019 г.

Вижте кои са те:

1. Ирландия

Това е една от дестинациите, където можете да се насладите на прекрасни пейзажи. Именно те карат посетителите ѝ да се завръщат отново и отново. Популярни дестинации в Ирландия са: Дъблин, Галуей, Корк и Киларни.

2. Перу

Сигурни сме, че няма човек, който да не иска да се докосне до красотите на тази древна земя. Популярни дестинации там са: Мачу Пикчу, Куско, Лима и езерото Титикака. 

3. Нова Зеландия

Ако искате да се почувствате, сякаш сте на друга планета, ви препоръчваме да посетите тази страна. Там ви очакват възвишения, вулкани, фиорди и прекрасни езера – няма как да не ви хареса. Места, които да посетите: Куинстаун, Оукланд, Роторуа и Крайстчърч.

4. Австралия

В тази страна можете да намерите всичко – от закътани плажове до големи градове. Тя със сигурност предлага за всекиго по нещо. Популярни дестинации, които да разгледате: Сидни, Мелбърн, Кеърнс и Голд Коуст.

5. Гърция

Ако не сте сред тези, които обичат дългите пътувания, то това е страната, която със сигурност трябва да посетите. Там ви очакват богата история и култура, превъзходна храна и приятелски настроени хора. Задължително посетете: Атина, Санторини, Миконос и регионът Крета.