Уикенд забавления в София + спечели почивка

  • Уикенд забавления в София + спечели почивка
    Уикенд забавления в София + спечели почивка

Уикендът наближава, а ти ще си останеш в София? Колко пъти си изпадал в тази ситуация? 

Спокойно! Всичко е под контрол, защото ние имаме 7 супер предложения за теб, които да направят уикенда в града наистина интересен и забавен. Няма защо да съжаляваш, че ще останеш без пътешествие. София крие не по-малко места и активности, които ще те вдъхновят и ще направят почивните ти дни наистина приятни!

Прочети статия до края, за да разбереш как да спечелиш почивка в Доминикана!

1. Пейнтбол  

Искаш приключение заедно със своите приятели? Както чакате? Грабвайте пушките и направете уикенда си наистина цветен. Играта е подходяща за много хора, отборна е и динамична – чудесна възможност да заздравите отношенията в приятелския кръг. Ще можете да измисляте стратегии за победа над противника, както и да се отървете от негативните емоции. Пейнтболът е добър начин да застреляте стреса и да се забавлявате в града.

Уикенд забавления в София + спечели почивка

2. Пикник в парка

Хубаво време, природата и хапване. Какво повече му трябва да човек? Е, можете да си вземеш и готина компания - приятел, гаджето или... кучето. Приготви от любимите си свежи вкусотийки, не забравяй и нещо любимо за пиене, защото слънцето вече напича неумолимо. Намери шарена сянка в парка и разпъни шалтето или одеялото. Съвет от нас - вземи си и хамак! Така тотално ще забравиш, че ще си в града и ще се отпуснеш. 

Уикенд забавления в София + спечели почивка

3. Преоткрий познатото

Не забравяй, че все пак София е град, който привлича много туристи, които пътуват от страната и чужбина, за да я разгледат. На теб тази възможност ти се дава напълно безплатно, така че - използвай я! Разходи се по улиците в старата част на София, разгледай някой от емблематичните паметници за града - катедралния храм "Александър Невски", църквата "Св. София", "Св. Петка", Ларгото. Не пропускай и музеите с техните интересни експозиции - Националния исторически музей, Музей Земята и хората, Природонаучния и Етнографския музей. Сигурни сме, че ще научиш нещо ново и интересно. Отдели си време да отидеш и до Боянската църква. Оказва се, че много хора, които живеят в София, още не са я посещавали.

Уикенд забавления в София + спечели почивка

4. Състезавай се на картинг писта

Ако си по-авантюристично настроен – опитай картинг. Той е чудесен начин да задоволиш състезателния си дух. Освен това е подходящ както за приятелски сбирки, така и за уикенд със семейството. Ще видиш, че съревнованието е много забавно. Слагай каската, пали и газ към доброто настроение! 

Уикенд забавления в София + спечели почивка

5. Опитай нов спорт

Катерене, въздушна йога, зумба, тае-бо или дори спортни танци! Опитай нещо ново! Пролетта е чудесно време за захващане с нови начинания. Освен това физическата активност ще повдигне настроението ти, ще те тонизира и ще се чувстваш много по-енергичен. Не забравяй, че лятото наближава, така че можеш да се погрижиш за тялото си, докато спортуваш нещо ново и интересно.

Уикенд забавления в София + спечели почивка

6. Хоротека 

Ако си любител на българския фолклор и народна музика, ти предлагаме да направиш уикенд вечерта си в София наистина весела и интересна. Може да отидеш на хоротека или сам да си направиш такава. Там ще можеш да танцуваш от сърце! Дори да не си най-добрият танцьор, това може да е чудесна възможност да се научиш. Опитай!

Уикенд забавления в София + спечели почивка

7. Спечели почивка, докато позаруваш

Какво ще кажеш да си напазаруваш нещо готино за пролетния сезон и да спечелиш почивка в Доминикана? Сигурни сме, че няма как да устоиш на перленобелите плажове със небесносиня вода и съблазнителните нощи в тази екзотична страна. Сердика Център ти предлага шанса да отлетиш до там само за 150 лв. Как? Много просто, пазарувай за 150 лв. или повече, в един ден, в който и да е от магазините на Сердика Център и пусни талон в специалната урна на бюро Информация. 

Уикенд забавления в София + спечели почивка

Още на 19 април ще разбереш дали си големия късметлия, който ще открие цветовете на Доминикана. Още по-страхотно е, че кралицата на Карибския басейн ще те очаква между 03 и 14 май в пълния си блясък, когато всички тук още ще си мечтаем за плаж, море и слънце. Пазарувай в Сердика Център и играй. Билетът и хотелът е от тях, а страхотното настроение – от теб. Bon voyage!

Уикенд забавления в София + спечели почивка

Пълните условия на играта виж на www.serdikacenter.bg