Влак, превърнат в хотел? Защо не!

  • Влак, превърнат в хотел? Защо не!
    Влак, превърнат в хотел? Защо не!

Ето нещо наистина креативно – влак-хотел! Звучи странно и екстравагантно, но със сигурност е нещо доста нетипично, което си струва да се пробва.

Сантос Експрес, познат сред местните просто като „влака“, се намира буквално в най-южната точка на Южна Африка на Сантос бийч на Мозел бей. Разположен е на 30 м от брега на Индийския океанНе бива да пропускаме, че необичайният хотел предлага на гостите си прекрасната възможност да усещат денонощно морския бриз, а гледката... Е, тя е невероятна и просто трябва да се види.

Влакът-хотел разполага с пет различни отделения с единични, двойни и по-големи помещения за настаняване. Със сигурност не бихте очаквали обаче, че в Сантос Експрес има дори и конферентна зала, както и ресторант на плажа. Сред услугите, предоставяни от екстравагантното място, са още: барбекю, wi-fi, пране, както и руум сървис по купетата.

Влак, превърнат в хотел? Защо не!
Снимка: hostelworld.com


Това необикновено място за настаняване привлича много туристите. Със сигурност нe ежедневие възможността да пренощувате във влак, превърнат в хотел, който да предлага абсолютно всички необходими условия за прекрасна почивка и то не къде да е, а на самия бряг на Индийския океан.
Влак, превърнат в хотел? Защо не!
Снимка: hostelworld.com


Най-хубавото от всичко обаче е, че цените за нощувка са значително по-ниски от повечето европейски хостели. В зависимост от стаята, в която искате да отседнете, те варират от 7 до 15 евро на вечер. Внезапно ви се доходи в Южна Африка, нали?
Влак, превърнат в хотел? Защо не!
Снимка: http://www.santosexpress.co.za