Tърсене по
  • Концерт “Вивалди и Малкия Ото” за деца
    Концерт “Вивалди и Малкия Ото” за деца

Нова приказка с познати герои от Фортисимо Фамилия


Малкия Ото, джуджето великан този път среща Вивалди


След като поставиха началото на седмия си сезон с концерта “Спящата красавица”, пред препълнена зала “България”, през ноември Фортисимо Фамилия посрещат най- любимата си публика с нова порция знания, музика и смях.


Предстои поредната приказка на детската музикално-образователна програма, която връща времето назад чак до бароковата епоха на класиката и нейният най-ярък представител, Антонио Вивалди.


За да запознаят децата с музиката и живота на твореца, специално за концерта са поканени артистите Герасим Георгиев- Геро, който всеки сезон по традиция се превъплащава в Малкия Ото и Юлиан Вергов този път в ролята на виртуозния цигулар и композитор, Антонио Вивалди.


Оркестърът на Софийската филхармония ще изсвири подбраните за концерта произведения на венецианския композитор, а със свои солови изпълнения ще се включи цигуларят Павел Златаров.


Концертът “Вивалди и Малкия Ото” е на 25 ноември (неделя) от 11:30 часа в зала “България”.


Билетите за всички концерти на Фортисимо Фамилия са в продажба и могат да бъдат закупени на касата в зала “България”, както и онлайн в сайтовете на Софийска филхрамония, ticketsbg.com , eventim.com. 


Препоръчителна възраст за концерта: деца +3 години