Tърсене по
  • Мотивационна лекция GET SERIOUS! с Тодор Терзиев
    Мотивационна лекция GET SERIOUS! с Тодор Терзиев

Нова година, нов късмет... или пък нова цел! Ако искате да получите практически съвети за това как по-лесно и успешно да я постигнете, елате & GET SERIOUS ABOUT IT!


Известният пловдивски лектор Тодор Терзиев ще представи мотивационната си лекция „GET SERIOUS!“, посветена на хората, които искат да успеят благодарение на собствените си воля и усилия! Тя ще се състои на 22.02.2019 от 18:00 часа в Лимакон център, Пловдив. Лекцията е част от поредицата „УСПЕШНИ УТРЕ!“ – III


Защо трябва да присъствате на това събитие?


Защото ще говорим за сериозните неща от живота! Неща, за които самите вие трябва да сте максимално сериозни. Неща като: вашата личност, вашето „Аз“, вашия приход, как да се грижите за вашето семейство.


Знаем, че това са сериозни и трудни неща, но имаме и добра новина за вас и тя е, че вие имате най-сериозният инструмент за това. Вие сте този инструмент и от това колко сериозни можете да бъдете зависи вашето бъдеще!


„Елате на GET SERIOUS! Искаме да можете да имате най-добрата година. Искаме да можете да кажете, че тази година е била най-успешната година във Вашия живот. Да можете да кажете, че направихте най-доброто и дадохте всичко от себе си, за да видите Вашите идеи и цели осъществени. Но, за да можете да кажете това трябва да поемете Вашата отговорност!” – Тодор Терзиев ZLC.


60694


Така, че ...GET SERIOUS!


Билети можете да закупите на eventim.bg


***