Tърсене по
  • Джулай Морнинг/ July Morning 2015
    Джулай Морнинг/ July Morning 2015

Всеки може да си посрещне Джулая, където си иска, но от нас имате няколко жокера - горещи точки, на които слънцето на 1 юли ще изгрее под звуците на музика на живо. Последвайте линковете за допълнителна информация. 


Ако знаете за друго събитие, посветено на Джулай морнинг, споделете го в коментар под статията или ни пишете на info@peika.bg.


Събития за Джулай морнинг 2015:


Джулай морнинг на Камен бряг


По традиция на Камен бряг всяка година се събират стотици, за да посрещнат първите слънчеви лъчи сутринта на 1 юли. 


Джулай морнинг на Cacao Beach


Партито с Deso и Kaiski започва в 23 часа в Cacao Beach, Слънчев бряг.


Концерт на централния бургаски плаж


Джеф Скот Сото, гласът от първите албуми на Ингви Малмстийн, Талисман и Джърни, отново ще разтърси бургаските си фенове с невероятната енергия, която носи на сцената. В навечерието на първия юлски ден, на сцената ще излезе и англичанинът Джърси Бъд. Ще чуете още част от музикантите от група Силует, новия проект на P.I.F., "wake up" - рок бандата Стокхолм, момчетата от групата Affection и свежарите от "Stiff Bones". Последното юнско парти отново ще се състои на Централен плаж, на ивицата под КЦ "Морско казино". Начало: 19:00 часа.


Безплатна прожекция на филма "Джулай" в Ямбол


В Градския парк до Спортен комплекс „Георги Дражев” ще прожекция на българския филм „Джулай“ на режисьора Кирил Станков. Начало: 21:00 часа. Вход свободен.