Tърсене по
  • YALTA CLUB през февруари
    YALTA CLUB през февруари

Artbat, Âme и още атрактивни имена в YALTA CLUB през февруари


През следващия месец зад пулта на клуба ще видим Artbat,Markus Schulz, Estiva, Âme и The Magician


Новият сезон на YALTACLUB идва с четири вълнуващи събития в голямата зала на клуба с участието на редица чуждестранни гости. Месецът ще започне с актуалното дуо Artbat, ще преминем през участието на MarkusSchulz & Estivaи ще имаме възможността отново да станем част от легендарните Takeoverпартита с дуото Âme. Програмата за февруари месец ще приключи със супер силите на белгиецът The Magician.


На 8 февруари YALTA CLUB кани диджеите и продуценти от Киев – Artur и Batis или просто Artbat. Те са едни от най-успешните украински артисти на електронната сцена и то само година след като двамата обединяват силите си! За краткото време заедно издават дебютния си албум и достигат до участие в DestinoClub(Ибиса). След издаването на Mandrakeредицапарчета отдискографията наArtbat се появяват в класации като Techno и DeepHouseTop 100 на Beatport, водейки ги до участия на легендарни локации и колаборации с някои от най-добрите европейски лейбъли като Suara и Diynamic.


Партито с Artbat, което феновете очакват с нетърпение, ще бъде последвано от гостуването на MarkusShulzна 14 февруари. Със седемте си студийни албума и редица компилации през последните десет години, той се разпознава с неподражаемото си звучене. Познат е и с ремиксите си, които му дават възможността да работи с имена като DepecheModeMadonnaEverythingbuttheGirlи много други, а някои от въпросните ремикси като Intuitionи Standзаемат първо място в клубната класация на BeatportНа 14 февруари ще чуем и Estiva (StevenBaan) – често свързван с лейбъла Armada Music Холандският диджей, който се радва на подкрепата на световни имена като ArminVanBuuren, ще покаже типичната за него комбинация от техно ориентирани ритми и емоционални, прогресивни мелодии.


Голямата изненада през месец февруари е завръщането на ексклузивните TAKEOVERпартита на LiuboUrsiny. В нощта на 21 февруари феновете на серията от събития ще посрещнат Âme – немското дуо, което основа легендарния лейбъл InnervisionsFrankWiedemannи KristianBeyer правят музика заедно от повече от 15 години – дългогодишна кариера, която им помага да опознаят световната клубна сцена и в същото време успяват да останат иновативни и актуални на фона на бързо развиващия се жанр. На 21 февруари Âme ще са зад пулта на YALTACLUB oт началото до края на вечерта, без прекъсване.


Програмата за месеца приключва с мистериозния TheMagicianБелгиецът, който нашумя с ремикса си на LykkeLi “IFollowRivers” и който се превърна в абсолютен хит с над 300 милиона гледания ще зарадва българската публика с парти в YALTA CLUB на 28 февруари.


Билети за всички събития през февруари може да закупите от YALTA CLUB, OMV, Eventim.bg и Epaygo.bg.


Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.