Топ 5 хотелски кошмара

  • Топ 5 хотелски кошмара
    Топ 5 хотелски кошмара

На всеки се е случвало, поне веднъж в живота си да попадне в хотел с неприемливи условия. 

Затова подбрахме за вас 5 неприятни сценария, които могат да се разиграят, ако прибързано направите резервация в хотел, за който не сте прочели отзивите от други клиенти.

1. Изгорели крушки и неработещ телевизор

Представете си следната ситуация: настанявате се в
 стаята, в която би трябвало да релаксирате, но с включването на осветлението чувате силно пук“ и пада мракНеприятният битовизъм може да доведе до местене в друга стая или още по-лошо чакане на техник. Друг често срещан хотелски проблем е телевизорът и безжичният интернет да не работят, което причинява допълнителен дискомфорт.

2. Асансьор, който не изглежда в изправност

Отивате на хотел, а асансьорът скърца и стене, все едно носи със себе си цялото тегло на света в ограниченото си пространство. Като пдопълнение на това обстоятелство, в него се усещат не чак толкова приятни аромати, които са трудни за идентификация.

3. Неочаквани телефонни обаждания в неподходящ час

Можете ли да забравите непланирано събуждане по телефона от някой, който твърди, че е нощният рецепционист. Той ви информира, че компютрите им са отказали през нощта и са изгубили информацията за кредитната ви карта. След като обяснят ситуацията, сте помолен да прочетете номера на картата си по телефона. Малко по-късно обаче установявате, че сте предоставили личната си информация на измамници, които вече са използвали картата ви по предназначение.

4. Много хора в басейна на хотела, които не са отседнали там

Хотелският басейн и/или джакузи е отлично място, където да се отпуснете след дълъг ден на разходки. Там обаче заварвате далеч повече хора, отколкото са отседналите в хотела. Така неусетно, от планиран релакс изживяването в басейна се превръща в шумно и неприятно изживяване.

5. Персоналът не ви оставя да се самообслужвате

Това на пръв поглед изглежда като странен проблем, но е дразнещо да се регистрирате в хотела след дълго шофиране, при което камериерът да настоява лично да паркира колата, а пиколото задължително да носи багажа ви в стаята. Имате нужда от кърпи, кафе или тоалетна хартия? Не, не може просто да си ги вземете от рецепцията –  камериерката ще ги остави. Това, разбира се води след себе си очакването за бакшиш от нейна страна.