Тазгодишната класация на списание „Ресторант“ обяви кой е най-добрият сред най-добрите ресторанти за 2013 г. Но ако се надявате да вечеряте в него, не прибързвайте, защото списъкът с чакащи е запълнен за година напред.
От обявяването през април на престижното челно място за ресторант El Celler de Can Roca в Жирона, Испания, времето, което ще ви се наложи да почакате за маса, се е увеличило от 10 на 12 месеца, а над 3000 са необработените заявки.
От ресторанта са наели трима души, които се занимават само и единствено с отклоняване на настървените желаещи за хапване на знаменитото място.
Ресторантът е основан през 1986 г. и се ръководи от братята Рока, които си поделят функциите между кухнята и срещата с клиенти.
Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!