Ежедневието ни е много забързано. Погълнати от работа можем лесно да посегнем към някоя не толкова здравословна храна.
Представяме ви едни бързи веган спагети, които не са съвсем по вкуса на хората в Италия.
Необходими продукти:
Спагети по избор
1 глава лук
Няколко гъбки
2 скилидки чесън
Веган сметана
Подправки по избор
Начин на приготвяне:
За да са бързи за приготвяне, ви съветваме, да използвате кухненски робот или чопър за рязането на зеленчуците. Докато чакате спагетите да се сварят, запържете на тиган зеленчуците, а след това добавете и сметаната. Оставете ги да къкрят, за да се сформира приятен сос.
Сварената паста - добавяте към соса, поднесете с нарязани домати. Ей, така за разкош.
Защо ще ядосат италианците ще попитате? Ами, да започнем с това, че аз избрах безглутенови спагети, за да са по-здравословни, разбира се. Като добавим това, че сментаната е веган и че не използвах мазнина - отново, за да е хелти, вярвам, че италианец не би хапнал от тях. Но ви уверявам, че са супер вкусни и бързи.
Автор: Михаела Михайлова
Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!