Ciao! Buonasera! Добре знанията ми по италиански се изчерпват някъде до тук... може би още една, две думи, ще гледам да ги включа по-нататък.
В никакъв случай няма да претендирам и за кулинарни умения в италианската кухня, но ние българите си имаме едно качество, обичаме да побългаряваме всичко. Понякога това не е най-хубавото нещо, което можем да направим, но защо пък да не експериментираме в кухнята. Рецептата е лесна, а ви гарантирам, че резултатът е вкусен и всички ще си оближете пръстите. Опитайте!
Да започнем с нещата, които ще са ни нужни за приготвянето на рецептата.
Необходими съставки:
Спагети
Домашни печени домати или свежи чери домати
Синьо сирене
Гъби
Босилек
Начин на приготвяне:
- Сваряваме спагетите и ги оставяме на страна.
- Запържваме гъбите до златисто.
- Затопляма на тиган консервата печени домати и прибавяме сиренето.
- Оставяме да се разтопи под похлупак и сервираме.
Може да добавите желани подправки - сол, черен пипер, босилек, лют пипер.
Buon appetito! Казах ви, че ще има още някоя италианска дума. Жалко, че не можете да видите гордото ми изражение в момента!
Споделете ваши любими рецепти с нас! Ще се радваме да ги видим!
Вижте тази публикация в Instagram.
Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!