Работа-мечта – дегустатор на шоколад във Великобритания

  • Работа-мечта – дегустатор на шоколад във Великобритания
    Работа-мечта – дегустатор на шоколад във Великобритания

Производителят на известните в цял свят марки шоколад и десерти „Милка”, „Кедбъри” и „Орео” - „Монделез Интернешънъл” трърси да наеме четирима души като дегустатори.

Офертата наистина си заслужава. Това е възможност да опитвате най-новите шоколади и сладки лакомства месеци преди всички останали. Работата е на непълно работно време, а заплащането е 10,75 паунда на час, което се явява малко под средното за Великобритания.

Като всяка обява за работа и тук има ключови компетенции, очаквани от работодателя – да обичате сладко, да можете да описвате според строго определена процедура вкуса на продукта, да обичате да пробвате нови неща и да имате професионално поведение.

Работа-мечта – дегустатор на шоколад във Великобритания

По време на подбора ще има и „изпит”, чиято цел е кандидатите да покажат способностите си да различават тънките нюанси във вкусовете.

Позицията за тази работа-мечта е в Обединеното кралство и конкуренцията със сигурност ще е доста голяма. През изминалата година подобна обява привлече 6000 кандидати от всевъзможни краища на света.

Набирането на кандидати приключва на 8-и март, побързайте!