Странните неща, които искат гостите на хотелите

  • Странните неща, които искат гостите на хотелите
    Странните неща, които искат гостите на хотелите

Да поискате помощ за запазване на билети, купуване на цветя или съвет за добър ресторант в хотела е в рамките на нормалното. Някои гости обаче достигат доста по-далеч в ексцентричните си изисквания. Ето някои от най-странните сред тях, подбрани от CNN.


1. Статуи от шоколад в човешки ръст

Австралийски младоженци, луди по сладкото, поискали в хотела им в Ню Йорк да ги очакват две статуи в цял ръст на самите тях, направени от шоколад. Изработването на статуите отнело няколко месеца комуникация, плюс две снимки и един много търпелив готвач.

2. Камили

Гост на хотел в Туксон, САЩ, поискал съдействие от хотела в решението си да си купи две камили. От хотела успели да намерят продавач на камили само на 35 минути път с кола. Гостът отишъл, но така и не одобрил камилите и не купил нито една „заради липсваща гърбица“.

3. Еднорог

Гост в хотел в Ашвил, САЩ, поискал като пристигне в стаята си, вътре да го очаква еднорог. От хотела купили като изненада плюшен еднорог и оставили на госта мила бележка:

"Скъпи гост,

Видяхме вашето искане за еднорог. За съжаление сега не им е сезонът. Заради навиците си да мигрират, към момента еднорозите населяват втората звезда отдясно на здрача. Очаква се да се завърнат в Ашвил някъде през юни.

Междувременно (понеже Ашвил е известен в някои среди като Южната столица на еднорозите) се надяваме да приемете това много точно артистично копие на нашата фауна.

Ако това е неприемливо, поднасяме дълбоките си извинения. Тъй като вие не сте първият гост, който се интересува от местния природен свят, планирали сме среща с главния еднорог Лорд Мангъс Бифи ъф дъ Рейнбоус, с молба да премести своите хора/коне/митични създания някъде извън Вселената, за да се синхронизират по-добре с желанията на нашите гости.

С уважение,

Обществото за грижа за еднорозите“

4. Последният ергенски запой

Група американци поискали да си направят ергенско парти в Лас Вегас в стила на филма „Последния ергенски запой“. Когато позвънили в хотела си, те успели направо да наемат стаята, в която е заснета лентата. Както и да получат още: няколко вещи бармана, диджей и куп странни персонажи (120-килограмов мъж в бебешки дрехи, двама души в костюми на тигри и двойник на Майк Тайсън).

5. Разпръсване на праха на куче в морето

Възрастна дама се свързала с хотел в Хонолулу, Хавай, с молба да получи помощ да разпръсне праха на покойното си куче Алоха Пумехаха в морето. От хотела успели да качат дамата на корабче безплатно, като освен това представител на хотела пътувал с нея и казал молитва за кучето.