Топ 7 дразнещи индивиди, които ще срещнете на плажа

  • Топ 7 дразнещи индивиди, които ще срещнете на плажа
    Топ 7 дразнещи индивиди, които ще срещнете на плажа

Независимо къде отивате на плаж, няма как да избегнете среща с поне половината, ако не и с повечето дразнещи индивиди, които съществуват само и единствено да създават дискомфорт на всички около себе си. Плажът по начало е магнит за досадници, тъй че пребройте колко от следващите срещнахте тази година.


Твърде близкият

Пристига последен на плажа и понеже няма останали хубави места за разпъване на кърпа, сбутва своята на един пръст разстояние от вашата. След което невъзмутимо се изляга, мятайки пясък наляво-надясно, вади цигара и пита имате ли огънче.

Мадамата, която си изцежда косата

Ясно е, че плажовете не са особено безопасни места и рано или късно, всеки, отишъл там, ще се намокри. Друго си е обаче да бъдете намокрени, когато най-малко очаквате, при това, докато сте на сушата. Винаги се намира някоя девойка, която ще си изцеди косата или прогизналия бански където-и-да-е (a.k.a. върху вас). Почти можете да чуете как водата цвърти върху нажеженото ви от слънцето тяло.

Шумните деца

От време на време надигате глава само за всеки случай да проверите дали това все още са деца или вече не ви се причува избягала от цирка менажерия. Дано не сте си забравили слушалките. И оръжията за масово поразяване.

Хората с летящите топки

Удивително много хора смятат за нужно да играят с топки на плажа. По правило топката винаги лети с максимална скорост към одушевен обект, който точно в този момент спи или пие. Сериозно, летящите топки са в топ 3 на най-големите дразнители на плажа. Ако не можете да си удържите топката в игрището, просто стойте далеч от нея!

Нереализираният диджей

Не стига, че вече всеки телефон може да извади звук, достатъчен за необратимо шумозамърсяване на слуха, ами и все повече хора си носят портативни тонколони, които успяват да извадят потресаващ като за размерите си бас. Най-тежко става положението, когато се съберат десетина желаещи да споделят с останалите лошия си вкус за музика и заедно формират непробиваема бучаща стена от различни стилове музика.

Твърде дружелюбният

„Ооо, и вие ли имате синя кърпа?“

„Карти играете ли“

„Тази книга съм я чел. Убиецът е Тони“.

„Да ви черпим от нашите фъстъчки“

Не, не, не! Добре е хората да са любезни, но до границите на изречения от две думи.

Сенчестият индивид

Няма по-дразнещо нещо от това да имаш ограничен брой дни, за които да хванеш тен, и някой постоянно да си извърта чадъра върху теб. Или да се възправя в цял ръст над бялото ти тяло, което явно е орисано да си остане завинаги такова.