Топ дестинациите за 2019 г. (част 3)

  • Топ дестинациите за 2019 г. (част 3)
    Топ дестинациите за 2019 г. (част 3)

Сезонът на активните пътешествия започна и сме сигурни, че вече се оглеждате за нови хоризонти. 

Затова решихме да ви представим кои ще са едни от най-желаните дестинации за 2019 г.

1. Испания

Това е страна с богата култура, вкусна храна и приятни хора – определено ще ви допадне. Популярни дестинации там са: Барселона, Мадрид, Севиля и Гранада.

2. Малдиви

Ако искате да се докоснете до едно райско кътче, сигурни сме, че това е вашето място – спокойствие и прелестни плажове с кристално чисти води. Популярни дестинации там са: Мале, атолът Аду, град Аду и Маафуши.

3. Тайланд

Ако искате да се слеете с природата, ви препоръчваме да посетите тази екзотична и интересна страна. Не пропускайте да опитате плода дуриан, да похапнете морски дарове на корем, да се гмуркате, да яздите слон и да откриете райските плажове там. Места, които да посетите: Банкок, Фукет, Чианг Май и Ко Самуй.

4. Виетнам

Тази страна става вся по-популярна дестинация сред пътешественици, като със сигурност има защо. Не пропускайте да разгледате: Ха Лонг Бей, град Хо Чи Мин,Ханой и Хо Ан.

5. Италия

Това е страна, която задължително трябва да посетите, тъй като е една от най-популярните културни дестинации. Тя буквално си има всичко – вкусна храна, интересни места, множество музеи, кристални плажове, гори. Градове, които да опознаете: Рим, Венеция, Флоренция и Милано.