Вашите разкази - Странни и забавни приключения с бира, банани, прасета, вино и какво ли не

  • Вашите разкази - Странни и забавни приключения с бира, банани, прасета, вино и какво ли не
    Вашите разкази - Странни и забавни приключения с бира, банани, прасета, вино и какво ли не

Представете си, че с група приятели сте отишли на пътешествие. Намирате се в любим град, който от дълго време сте искали да посетите. Атмосферата ви залива, културата ви поглъща, а забележителностите направо ви…изяждат! А вие имате нужда просто да отморите, да изпиете нещо студено и да се потопите отново в сбъднатата ви мечта.

Бира на колела

На помощ идва биреното колело! Какво е това?! Лесен въпрос! Биреното колело е мобилен бар, където вие и вашите приятели може да се освежите, презаредите с местна бира и на всичкото отгоре да не пропуснете нищо от престоя си. Биреното колело или рикша е точно това, което звучи, че е - задвижва се с педали и познайте какво - за много хора е! Чудесен начин вие и приятелите ви да откриете тайните на града... с бира в ръка! Пък и да се запознаете с нови хора и да поговорите със заклетия трезвеник шофьор за местната култура и обичаи, докато прави спирки на топ местата. Вие пък можете да изберете дали да въртите педали за повече взривна сила или просто да седите и да се наслаждавате на гледките и бирата. Персоналът на рикшата ще се погрижи за вашето удобство и винаги ще ви сервира студена бира, дори и през най-горещите летни дни.

За допълнително удоволствие, може да изгледате кратко филмче, направено по време на престоя ви с мобилните камери GoPro, улавящо най-запомнящите се моменти. Ако една снимка казва хиляда думи, представете си тогава какво може да каже цял филм?

Биреното колело събира седемнайсет човека, десет от които трябва да въртят педалите. Но хей, какво по-добро от пиене на бира и едновременно изгаряне на калории? На диета сте? Не го мислете, пийнете спокойно, педалите ще се погрижат да останете във форма! И то с настроение! Пък можете да си пуснете и свой собствен музикален микс за още по-добър ритъм!

Ако пък искате нощен тур, това също е измислено! Биреното колело се осветява!

Важно е да споменем, че рикшата е направена с цел максимална безопасност, скоростта не е висока и устройството ѝ е съобразено с пътищата и законовата рамка.

Скачайте на борда и потеглете към едно от най-вълнуващите приключения.. с бира в ръка!

Винена баня

Вашите разкази - Странни и забавни приключения с бира, банани, прасета, вино и какво ли не

Като сме на пияната тема, няма как да не споменем едно очарователно място, което се намира в Япония. Името му ни е прекалено сложно за произнасяне, но само почакайте да видите какво предлага Hakone Kowakien Yunessun СПА!

Не какво да е, а възможността да плувате във вино, кафе и дори японско саке! Горещата вода се допълва периодично със съответната напитка, но за огромно разочарование не може да се пие!

За сметка на това може да се потопите и насладите на същата винена баня, на каквато се е наслаждавала и Клеопатра и да усетите подмладяващите ѝ свойства.

Ако пък изберете басейна, който се пълни с кафе, прекрасният му аромат ще ви релаксира моментално и ще ви донесе чувство на свежест, ще намали умората ви и ще разкраси кожата ви. Какво по-хубаво от това?

Освен може би, водата пълна със саке. Съжалявам, отново не става за пиене. Но определено ще ви сгрее. Чувствайте се късметлии - използвате алкохол, но не се напивате!

Звучи като прекрасно място, нали? Сега ви издаваме и малка тайна - има басейн и със зелен чай! Ние определено нямаме търпение да посетим Япония и да опитаме от всичките ѝ чудеса!

История с прасета

Представете си, че се намирате на остров. Горещо слънце, лек вятър, ситен чист пясък, лазурно синя, кристално чиста вода. Наоколо няма никой освен вас…и няколко прасета.

Точно така, правилно прочетохте - прасета! Прекрасни прасенца, които плуват жизнерадостно във водата и са завзели острова! Винаги готови за игра и за похапване! Прасешкият остров (не, не този от Angry birds) се намира на Бахамските острови, окръг Ексума.

Историята на прасенцата буди множество интереси, но няма достоверен източник на информация. Лично на нас най-ни харесва да си представяме, че са били изоставени от пирати, които са тръгнали да търсят съкровище, но така и не са се върнали за своите четириноги събратя. А пък прасенцата са оцелели, благодарение на минаващи кораби.

Островчето е много малко в действителност и е основна туристическа атракция, времето почти целогодишно е прекрасно там, така че прасенцата се радват на много внимание и храна. Свикнали са с хората и щом видят някоя лодка да се приближава, щастливо се втурват към нея, плувайки и опитвайки се да скочат вътре в нея, за да търсят храна. Каква гледка само! Прасешко тършуване за храна! Голяма атракция са! Особено като видите и компанията им от няколко кози и котки!

Истинско кътче на земята, където времето е спряло и има единствено храна, вода и слънце…и щастливи прасета, с които да се гушкаш.

Банани с пижами 

Обичате да похапвате банани? Обичате странни предмети, свързани с бананите? Обичате бананов сладолед, бананово сладко, бананови палачинки и „Банани с пижами“?

Много добре! Имаме специално място за вас, което ще ви хареса!

Раят на бананите се намира в Америка - Мека, Калифорния и той е в Музея на бананите!

Там ще намерите повече от двадесет и пет хиляди предмета на бананова тематика - картини, теникси, фигурки, плюшени играчки и различни други сувенири. Има дори и аркадна игра с банани!

Можете да се снимате облечени като банани, да се повозите на бананомобил и да загубите цял ден в забавления! А когато се уморите от разглеждане, можете да посетите банана бара, където се предлагат неща, разбира се, направени от банани - домашно приготвен сладолед, шейкове, пай, бисквитки орео с банани, бананова сода и много други бананови изкушения. Много банани, много нещо!

Не се бавете, а бързо се отдайте на бананови мечти и бананче си хапнете! Ние определено това ще направим!

Автор: Вени Георгиева