Лятно вдъхновение за приключения с Corona

  • Лятно вдъхновение за приключения с Corona
    Лятно вдъхновение за приключения с Corona

Лятото е в своя разгар и с лъчите си успява да ни зареди с нестихващо желание за незабравими моменти и споделени с любими хора приключения. 

Иска ни се да използваме всеки един свободен летен миг, за да откриваме нови места, на които да се забавляваме, да приключенстваме или просто да отдъхнем от забързаното градско ежедневие. Но желанието ни дори и за краткия уикенд да сме близо до безкрайното и любимо синьо – морето, често е смутено от редовната чуденка накъде да поемем. Не искаме да повтаряме обичайните дестинации, а да откриваме нови и непознати хоризонти. И точно тук се включва предизвикателство на Corona и списание 360° към любителите на морските приключения с играта – #ThisIsLiving – Открий тайния плаж! 

Лятно вдъхновение за приключения с Corona


Всеки, който реши да го приеме, трябва единствено да следва инструкциите на приятелите ни от списание 360° и да открие трите скрити плажа, на които освен приключенски дух ще намери и специални изненади. Всеки, стигнал успешно до един от плажовете и снимал се с откритието, може да изпрати снимката на лично съобщение на Facebook страницата на 360° и да спечели цял стек Corona за незабравими летни моменти споделени с приятели. 

Ако решиш, че си готов да приемеш предизвикателството, всичко което ще ти бъде необходимо е добро настроение, въображение, щипка откривателски дух и вярна компания, както и добре зареден мобилен телефон с GPS J Имаш избор от три непознати места на българското Черноморие, а защо не откриване и на трите. Важното е да не пренебрегваш насоките и да успееш правилно да разчетеш гатанките. Това със сигурност ще те отведе до правилния плаж – а там, на едно точно определено място, ще откриеш скрита и тайна изненада от Corona. Не пропускай да си направиш селфи с откритието, изпрати снимката като съобщение на страницата на 360° във фейсбук и ще получиш награда – стек бири от Corona*. 

Пълни инструкции за играта на Corona #ThisIsLiving - Открий тайния плаж, можеш да намериш на сайта на 360° на страницата на 360° във фейсбук.